Aanleg terras

Aanleg terras = vakmanschap

Het aanleggen van een terras vergt vakmanschap en ervaring want je wil immers heel wat jaartjes genieten van je buitenleefruimte. Het terras doet dienst als verlengstuk van je woning. Een schaduwrijk terrasje of eentje waar je kan genieten van de vroege ochtendzon of de avondzon, er zijn heel wat mogelijkheden qua aanleg en inrichting. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers die borg staan voor kwaliteitsmateriaal en waarbij we u de beste prijzen kunnen bieden.

aanleg terras keramische tegels

Diversiteit van materialen

Voor de aanleg van uw terras bestaan er heel wat mogelijkheden. De uitstraling van uw terras bepaalt mee het totaalconcept van uw woning en wordt grotendeels bepaald door de gebruikte materialen. De keuze van het materiaal bepaalt de stijl waarin u wil werken. De dag van vandaag biedt de markt een ruime diversiteit in materialen: hout, natuursteen, vloerplaten, kleiklinkers, keramische tegels,kalksteen, graniet, zandsteen, … Aan u de keuze. Wij geven u graag ism onze leveranciers advies.

aanleg terras natuursteen

Grondwerken

Wij hechten veel belang aan de grondwerken, een stevig fundament waarbij rekening gehouden wordt met hellingsgraad, drainagesysteem, waterafvloeiing,… zodat er geen verzakkingen ontstaan. Een goeie basis staat garant voor een terras waar je zonder problemen jarenlang plezier aan hebt.

grondwerken terras

De aanleg van uw terras in de volgende regio’s: Oudenaarde, Waregem, Gent, Kortrijk, Ronse, Kluisbergen, Kruishoutem, Zulte, Deinze, en nog veel meer…

Vraag een vrijblijvende offerte.